SamenLoop voor Hoop

Stilstaan bij kanker én het leven vieren
SamenLoop voor Hoop is een 24-uurs wandelestafette om geld in te zamelen voor KWF Kankerbestrijding. We staan samen stil bij kanker én we vieren het leven. Tijdens het evenement, dat op veel plekken in Nederland plaatsvindt, lopen deelnemers in teams en lossen zij elkaar af zodat uit elk team altijd iemand aan het wandelen is. Dankzij indrukwekkende ceremonies, een gezellige braderie en veel activiteiten is de SamenLoop een onvergetelijk evenement. Bij veel SamenLoop evenementen is een inloophuis betrokken dat patiënten in de regio ondersteunt.

Lokaal werven, lokaal steunen!
In 2019 is KWF met een pilot gestart waarmee gerichte ondersteuning en hulp uit de buurt mogelijk worden gemaakt voor (ex-)kankerpatiënten en hun naasten. Dit houdt in dat de opbrengst van 100% wordt opgedeeld. Dit ziet er – afhankelijk van de totale opbrengst van de SamenLoop – als volgt uit:

  • Per SamenLoop kunnen inloophuizen maximaal 20% van de opbrengsten ontvangen voor patiëntondersteuning in de regio.
  • Per SamenLoop wordt maximaal 40% van de opbrengst besteed aan lokale projecten die kanker voorkomen of die (ex-)patiënten en hun naasten steunen (IPSO inloophuizen kunnen naast de max. 20% , ook met een project voor een deel van de 40%  inschrijven).
  • Alle overige opbrengsten komen ten goede van de algemene missie en doelen van KWF.

 

SamenLoop voor Hoop is een 24-uurs wandelestafette om geld in te zamelen voor KWF Kankerbestrijding en lokale projecten, zoals de IPSO inloophuizen.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en ontvang regelmatig het laatste nieuws.