Dankzij de 4500 vrijwilligers stappen onze gasten een stukje lichter de deur uit.

Vrijwilligers zijn onmisbaar

Dankzij de 4500 vrijwilligers die zich met hart en ziel inzetten voor de centra, stappen onze gasten een stukje lichter de deur uit. Wil jij ook een paar uur per week vrijwilligerswerk doen en je inzetten voor een van de IPSO centra? Neem contact op met een van de centra bij jou in de buurt en maak een afspraak voor een kennismakingsgesprek.

Alle IPSO-vrijwilligers krijgen onbeperkt toegang tot de IPSO Academie. Met de trainingen en documenten die hier te vinden zijn, blijf je jezelf ontwikkelen en verrijken. Uiteraard worden alle afgeronde trainingen beloond met een certificaat.

Als je vrijwilliger wordt, kun je ook bij PGOsupport een cursus volgen. Bekijk het cursusaanbod dat speciaal ontwikkeld is voor vrijwilligers van patiëntenorganisaties.

Overweeg je om vrijwilliger te worden bij een van de Centra voor leven met en na kanker of ben je dit onlangs geworden? Bekijk onze video Warm welkom, een algemene introductie voor meer informatie over jouw eventuele toekomstige rol.

Vind een centrum bij jou in de buurt

Helpen geeft voldoening

De vrijwilligers van de IPSO centra zijn uiterst gemotiveerd en geschikt om de gasten in hun behoefte te ondersteunen. Juist omdat zij weten waar ze het over hebben. Met behulp van de IPSO-trainingen, kunnen zij informele psychosociale zorg op maat bieden.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en ontvang regelmatig het laatste nieuws.