Samenwerken aan laagdrempelige zorg voor mensen met kanker en hun naasten...

Samenwerken aan laagdrempelige zorg voor mensen met kanker en hun naasten...

Lidmaatschap Vereniging IPSO centra

Een stukje lichter de deur uitstappen. Dat willen de Centra voor leven met en na kanker hun gasten bieden. Door met volle aandacht en empathie te luisteren. Lotgenotencontact of activiteiten te bieden. Tot ze weer zelf verder kunnen.
Brancheorganisatie IPSO is er om deze centra te versterken zodat ze – ieder op hun eigen manier – de mensen met kanker en hun naasten op maat kunnen ondersteunen. Laagdrempelig en altijd dichtbij.

IPSO centra voldoen aan de heldere kwaliteitscriteria die de centra samen hebben opgesteld. Om de kwaliteit hoog te houden biedt IPSO gratis trainingen voor alle vrijwilligers, registratiesoftware, toegang tot de IPSO Academie, belangenbehartiging, een bestuurdersnetwerk en nog veel meer.
Het lidmaatschap van de vereniging kost 200 euro per jaar.

Lid worden?
Wanneer een centrum voor leven met en na kanker onze visie onderschrijft en ook lid wil worden, komen wij graag in contact.
Ook als er nog geen centrum is, maar er wel vergevorderde plannen zijn, mag er contact opgenomen worden met ons. Onze regioadviseurs komen graag langs voor een vrijblijvende kennismaking en het beantwoorden van alle vragen.

Mail voor meer informatie over het lidmaatschap je contactgegevens en de (gewenste) locatie van het centrum naar info@ipso.nl. Dan maken wij snel een afspraak.

Leden van IPSO hebben onbeperkt toegang tot de IPSO Academie

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang regelmatig het laatste nieuws.